Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Place des lices

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

Place des lices - Page 3 _
PisanieTemat: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime14.06.10 15:52

First topic message reminder :

Place des lices - Page 3 Petanque_America_Lices
Place des lices - Page 3 5295538_l
Place des lices - Page 3 64181_l
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
odette
wytrzyj nos
odette

Liczba postów : 428

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 20:55

- a co w tym dziwnego, że do ciebie piszę? musiałam ci wyjawić cudny fakt z mojego życia - wyszczerzyła się i trochę zaszła mu drogę, wpłętała mu się przed twarz i zarzuciła mu ręce na szyję, stojąc na odległość długości swych ramion. - i co planujesz, jak już się mnie pozbędziesz?...
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

Liczba postów : 419

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 20:57

- śpię u kumpla. a w zasadzie to ma być domówka. impreza. zaprosił mnie - powiedział zgodnie z prawdą. domówka w wykonaniu bandy romełcia, to jest branie, branie, branie a potem chlanie clanie clanie a potem ruchanie ruchanie ruchanie. i nikt się nie bał ze złapie jakiegoś hiva albo syfilisa, bo po co psuć sobie zabawę, prawda?
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 21:02

- aha, no to spoko - powiedziała, bo nie miała pojęcia, co się działo na tych domówkach. jakby wiedziała, to zwariowałaby na wieść przede wszystkim o ruchaniu, ale cóż, miło było pozostawać w tej cudnej sferze nieświadomości. - jak nie będziesz miał gdzie spać, to po prostu mi powiedz, dobra? i w ogóle. bałam się, że zamierzasz spać na jakiejś ławce - pokręciła głową, przewracając oczami, a potem pocałowała go miękko w dolną wargę.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 21:04

- jesli chcesz, to mozesz iśc ze mną. - powiedział wspaniałomyślnie. to się zabawią! - to mała impreza, paru kumpli i koleżanek - pewnie na kolezanki jednak się trochę alert małej odette włączy. - poznasz ich w końcu, bo ostatnio coś nie chciałaś...
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 21:09

- okay - powiedziała i pocałowała go znowu, bo lubiła się z nim całować przy każdej okazji jak kończył mówić xd... no, w każdym razie to były krótkie i miłe całuski i w ogóle. - ale tak ten... jestem w stroju roboczym - uśmiechneła się i spojrzała w dół, ogarniajac swą skromną osobę wzrokiem. - chyba muszę się przebrać na tę okajzę i w ogóle, co nie? ;d
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 21:14

- no chyba zartujesz, jak zobaczysz to mieszkanie to stwierdzisz że powinnas wziąc jakies brzydsze ciuchy - powiedział jej nieco ostrzegającym tonem - to na prawde nic specjalnego... - to była kurwa cpalnia, więc jak mogł od niej wymagac jakiegokolwiek postarania się zeby dobrze wyglądała? i tak bedzie wyglądac lepiejh od każdej jednej z tych cpuńskich dziewczyn tam obecnych.
Powrót do góry Go down
odette
wytrzyj nos
odette

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 21:19

- no skoro tak mówisz - powiedziała niechętnie, bo była pewna, że tam będą odstawione jakieś lasie i w ogóle, a ona w takich ciuchach. to aż nie zgadzało się z jej osobą, no ale skoro tak mówił...! - więc na którą masz tam być? - zapytała i pogładziła go nawet po policzku wierzchem dłoni.
Powrót do góry Go down
romeo
wytrzyj nos
romeo

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime08.07.10 21:23

- kiedy chcę. możemy iśc teraz, to niedaleko. - zaczniesz w innych?
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

Liczba postów : 94

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:23

no wiec alex zygajaca (nie wiem czy pisze sie zygac czy rzygac whatever) juz tym miastem odosobnila sie od wszystkich na jakies 2 tygodnie i nawet sie nia nie martwili. przyszla tu z kubkiem kawy i miala ksiazke, jak zwykle chodzila z ksiazka. miala chyba zlote mysli audrey hepburn czy cos takiego, ktore moglaby recytowac na pamiec. w ogole alex bierze przyklad z aktorek starego hollywoodu. upijala lyk na lykiem rzucajac okiem czasem na ludnosc ktora nie przejmuje sie zyciem
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:31

rzygać!
lucas natomiast wrócił wczoraj wieczorem z nowego jorku, gdzie wybrał się z paroma znajomymi. pewnie jeszcze nie odespał kilku zaspanych nocy, ale to nic, bo miał już w zanadrzu milion wypitych dziś kaw i nie wiadomo co jeszcze. zarządzam, że się znali, więc podszedł do alex, zdziwiony jej widokiem, bo faktycznie jej dawno nie widział. - cześć młoda - klepnął ją dość mocno w plecy, ale może nie złamał jej kręgosłupa... - co słychać? dawno cię tu nie widziałem.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:34

alex otworzyla nieswiadomie usta i powiedziala - to ty nie umarles? - powiedziala dosc powaznie, zartuje heheh, - to taki dzolk. gdzie sie podziewales? - zamknela szybko ksiazke i wlozyla ja do torebki i napila sie lyka kawy i w ogole ma szesc rak bo jeszcze wyjela sobie okulary zeby ja nie razilo - zrobiles cos z wlosami? ale kul - powiedziala
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:37

- byłem w nowym jorku, ale to tylko od wtorku do wczoraj... lepiej powiedz mi, gdzie ty byłaś, jak cię nie było! - spojrzał na nią uważnie, bo w zasadzie i tak pewnie odzywali się do siebie dość sporadycznie, a potem zawsze robili sobie takowe wyrzuty, ale to nic. - nic nie zrobiłem z włosami w sumie, to znaczy, fryzjer gania mnie we śnie z dwumetrowymi nożycami. po prostu chyba rano się nie uczesałem - zaśmiał się wesoło.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:44

- fajnie, nowy york.. manhattan - zamruczala fajnie - ja siedzialam w domu, jakos mialam dosc patrzenia na wszystkich i chcialam odpoczac. to dobrze wplynelo na moja nauke powiem ci - powiedziala usmiechnieta - no a mialam sie zapytac, co robiles w nowym yorku? i nie zabrales mnie tak? foch! - powiedziala i zrobila slodka mine, taki wlasnie foch ale udawany. urodzona aktorka
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:47

- na naukę? uczysz się w wakacje? chyba cię pogięło do reszty - przyznał, bo lucas chyba będzie wiecznym studentem. póki co był na drugim roku czegośtam, znaczy w październiku na trzecim. - następnym razem cię zabiorę. chciałem, żebyś z nami pojechała, ale ilekroć do ciebie dzwoniłem, tylekroć łapała mnie poczta głosowa... zmieniłaś numer, żeby ode mnie odpocząć? - zaśmiał się.
Powrót do góry Go down
alexandra
kuternoga
alexandra

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:53

- przed wakacjami mialam kolokwia glupku! - powiedziala a potem sie usmiechnela znow iwypila jednym lykiem ta kawe bo byla zimna - dobra, nie oszukuj.. mam ten sam numer i nie ma zadnych polaczen od lucasa! klamczuch - walnela go w ramie i zasmiala sie - i nie odpowiedziales mi co tam robiles! zbywasz mnie? - spytala.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:55

- kolokwium? o matko, nie wiedziałem, że jesteś taka sta... znaczy, byłem przekonany, że dopiero co skończyłaś liceum - poprawił się szybko i machnął ręką. - a co można robić w nowym jorku? imprezowałem, sypiałem ze słodkimi amerykankami, nic szczególnego - wzruszył ramionami. - no to masz zepsuty telefon, naprawdę dzwoniłem! to ty próbujesz mnie spławić - wycelował w nią oskarżycielsko palcem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime10.07.10 12:59

i uciekł, bo i ja uciekam ;// ;*
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime19.07.10 11:41

lambert opalał się na jakiejś ławce pod drzewem (nie ma to jak opalanie się w cieniu) i jadł jakąs pyszną drożdżówkę wielkości słoniowego ucha z masą lukru i innych rzeczy psujących zęby.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Place des lices   Place des lices - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Place des lices

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Pospacerujmy-