Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Balades culturelles à Saint Tropez

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
felix
Admin
felix

Liczba postów : 400

Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 _
PisanieTemat: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime14.06.10 15:45

First topic message reminder :

ulica.
Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 5436235_l Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 5436231_l
Powrót do góry Go down
https://sttropez.forumpolish.com

AutorWiadomość
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime20.07.10 23:38

- nie spalę cię na stosie, ale odprowadź mnie, zanim naprawdę ktoś nas zaatakuje - westchnęła i zacznij.
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

Liczba postów : 276

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime28.07.10 23:06

wracała tędy z pracy. szła szybkim krokiem na wysokich, acz wygodnych koturnach i w zbyt cienkiej sukieneczce, było jej cholernie zimno i raczej fakt, że niosła torebkę na ramieniu nic nie robił w kierunku ciepła! paliła papierosa przy tym.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime28.07.10 23:10

lambert wracal z jakiegos pubu gdzie pil z kolegami, ale najwidoczniej nie odpowiadalo mu ich towarzystwo, że tak wczesnie wracal. nie poznal najpierw jocelyn z wiadomych przyczyn - bylo ciemno, ale zaraz, jak podszedl blizej, znaczy jak ją dogonił, to rozkminil, ze to ona właśnie. - jocelyn! czesc. niebezpiecznie tak łazic po miescie samotnie w nocy...
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime28.07.10 23:15

- wiem, ale w sumie zawsze tędy chodzę i jeszcze nikt mnie nie dopadł - jejku, zrobiło jej się strasznie przyjemnie, że ją zaczepił i nawet skończyła palić swojego papieroska, więc wyrzuciła go gdzieś po prostu do jakiegoś rowu, bo nie chciało jej się szukać śmietnika. ledwo było widać jego twarz w tych ciemnościach, ogólnie rzecz biorąc pozwoliła sobie złapać lamberta za rękę. - skąd wracasz? ja z pracy... jesteś na lekkim rauszu czy mi się zdaje?
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime28.07.10 23:20

- byłem na piwie z kolegami. nic wielkiego! - zapewnił ją ale pewnie był troche wstawiony, bo miał słabą głowę jak jakaś myszka polna w porównaniu ze słoniem. - do której pracujesz, że tak późno wracasz? - spytał zaskoczony. pewnie tak naprawdę była jakąś striptizerką a tylko udawała, że pracuje w kawiarni, i wcale nie wracała, tylko szła na swoją zmianę. lambert ją rozszyfrował.. ścisnął lekko jej dłoń, a potem stwierdzil, ze ma zimne ręce. - masz zimne ręce - zauważył i objął ją ramieniem, przyciagajac przy tym do siebie, bo bal się, że ona mu zamarznie...
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime28.07.10 23:24

przyjemność związana z zaczepieniem przez lamberta < przyjemność związana z objęciem przez lamberta!!!!!!!! och jejku, zrobiło jej się jeszcze milej. rozczulał ją, bo jak dotąd wszyscy, ale to wszyscy faceci traktowali ją przedmitowo i jak się zdarzały ewenementy, które tak nie miały, to nie chciały jocelyn przelatywać i tak koło się zamykało, a tu miała lamberta i nie czuła się jak przedmiot, tylko po prostu było jej strasznie miło! dawno nikt jej nie przytulił tylko dlatego, że było jej zimno.
- bo jest mi trochę chłodno - powiedziała, obejmując go w pasie. - jasne, nic wielkiego... już to widzę własnie - roześmiała się. - mhm, może pójdziemy do ciebie? - chciała go odprowadzić tak na wszelki wypadek xd.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime28.07.10 23:30

mysle, że lambert by nie potrafil otworzyc sam drzwi do domu. - okej. ale jeśli tylko pozwolisz mi się przenocować. możemy popływac w basenie albo cos- rozmarzył się i westchnal a potem poszli i zgadnij co... zacznij.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Balades culturelles à Saint Tropez   Balades culturelles à Saint Tropez - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Balades culturelles à Saint Tropez

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Pospacerujmy-