Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

dżeremaja.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
jeremiah
kuternoga
jeremiah

Liczba postów : 101

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime10.06.10 18:14

First topic message reminder :

afro
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
jeremiah
kuternoga
jeremiah

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 20:04

- więc nie wiem, rób co chcesz holly. - stwierdził, wzdychając ciężko, bo czasami myślał, że ona sama nie wie, czego chce. może miała okres? - ja już powiedziałem, że nie chcę żebyś wychodziła. - dodał, po czym wbił beznamiętne spojrzenie w ścianę nad telewizorem, mając nadzieję, że dziewczyna się wreszcie sprecyzuje.
Powrót do góry Go down
holly
krulowa elrzbieta
holly

Liczba postów : 370

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 20:06

ona właśnie nie potrafiła się sprecyzować, bo nie wiedziała, czy naprawdę nie chciał, żeby szła, czy chciał być miły. - okej, zostanę - powiedziała w końcu cicho, choć prędzej czy później pewnie i tak pójdzie, bo nie bardzo chciała zostać u niego na noc. znaczy, chciała, ale jednak coś ją przed tym hamowało. nie wiedziała tylko, co będą przez ten czas robić, skoro rozmowa im nie wychodziła :c
Powrót do góry Go down
jeremiah
kuternoga
jeremiah

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 20:16

posłał jej uśmiech, gdy stwierdziła, że zostanie.
- mówiłaś coś o grze na gitarze... masz jeszcze jakieś zainteresowania? - spytał, unosząc brew. chciała rozmawiać no to ma. miał zamiar katować ją rozmową do upadłego. w międzyczasie zdążył się zastanowić nad tym, czemu w kawiarni tak dobrze im się gadało, a teraz jest jakiś zastój. to pewnie wszystko i tak była jego wina.
Powrót do góry Go down
holly
krulowa elrzbieta
holly

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 20:19

- hm, no nie wiem. czasem jeszcze rysuję - powiedziała. - ale to tak amatorsko, nie mam zbytnio talentu, wiesz - stwierdziła, przyglądając się wciąż swoim paznokciom i zerkając co jakiś czas na zegarek, znajdujący się pewnie gdzieś w pomieszczeniu. - a ty? - zapytała, uznając, że może to dobry temat do podchwycenia. - czym się interesujesz? - rzuciła, wreszcie przenosząc wzrok na niego i na jego ładne oczy <3
Powrót do góry Go down
jeremiah
kuternoga
jeremiah

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 20:39

usadowił się na kanapie tak, że teraz miała idealny widok na te jego oczy. i on na jej, które były chyba nawet jeszcze bardziej ładne.
- nie wierzę, że nie masz talentu. - stwierdził, kręcąc przecząco głową dla potwierdzenia swoich słów. - ja? hm. - o cholera, ale wstyd. w sumie nie miał zbyt ambitnych zainteresowań. - chyba najbardziej fotografia. no i lubię czytać, wbrew pozorom. - dodał, bo zdawał sobie sprawę z tego, że raczej nie wygląda na mega inteligenta.
Powrót do góry Go down
holly
krulowa elrzbieta
holly

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 20:44

- fotografia? ale fajnie, możesz mi kiedyś zrobić jakąś profesjonalną sesję zdjęciową, zawsze o takiej marzyłam - rozchmurzyła się nagle i usiadła sobie przodem do niego, żeby właśnie dobrze móc go widzieć, no bo jej się jednak podobał, przynajmniej wizualnie, poza tym to średnio go znała, ale podobało jej się też, jak całował. nie zamierzała mu jednak tego mówić, więc tylko uśmiechnęła się pod nosem sama do siebie.
Powrót do góry Go down
jeremiah
kuternoga
jeremiah

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 20:59

uśmiechnął się szerzej, bo fajnie było widzieć, że holly się rozchmurzyło. i że wreszcie ją coś zainteresowało!
- nie wiem czy podołam, ale jeśli wierzyć temu, że wszystko zależy od modelki to pewnie wyjdzie super. - powiedział. wyszedł na skromnego i pochlebił jej w jednym zdaniu. a najlepsze jest to, że to nie był tylko marny flirt, ale naprawdę tak myślał.
Powrót do góry Go down
holly
krulowa elrzbieta
holly

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 21:03

- no cóż, jeśli mam być szczera to jestem zupełnie innego zdania, ale w końcu to ty znasz się na fotografii, nie ja - wzruszyła ramionami. - ale nie dzisiaj, bo wyglądam niewyjściowo. to znaczy, powinnam się jakoś bardziej przygotować na sesję, no nie/ - stwierdziła, chociaż na spotkanie z nim pewnie i tak szykowała się milion godzin, ale nie powie mu o tym przecież xd
Powrót do góry Go down
jeremiah
kuternoga
jeremiah

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 21:08

- wyglądasz super. problem w tym, że tu raczej i tak by nic nie wyszło. - stwierdził, patrząc krytycznym wzrokiem na klitkę w jakiej mieszkał. wbrew panującej modzie nie był mega bogaty, jego mama nie była super bizneswoman, a ojciec zwiał. no i jeremiah nie miał apartamentu tylko skromne mieszkanko, w którym było kiepskie oświetlenie. - ale możemy coś zrobić w plenerze przy kolejnym naszym spotkaniu. - dodał, żeby przy okazji wiedziała, że w planach ma następne spotkanie chyba że ona nie będzie chciała.
Powrót do góry Go down
holly
krulowa elrzbieta
holly

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime14.06.10 21:13

- okej, okej, to następnym razem - zgodziła się, starając się zbytnio nie okazywać niewątpliwego zadowolenia z tego, że chciał się z nią jeszcze spotkać, bo ona też chciała. - w ogóle to chciałam sobie kiedyś kupić lustrzankę, ale doszłam do wniosku, że w sumie po co mi, skoro i tak nie mam talentu... - machnęła ręką. - no nic, nieważne - powiedziała, wbijając w niego niebieskie oczy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

dżeremaja. - Page 3 _
PisanieTemat: Re: dżeremaja.   dżeremaja. - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

dżeremaja.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-