Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

thibault

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
thibault
siema eniu
thibault

Liczba postów : 89

thibault  _
PisanieTemat: thibault    thibault  Icon_minitime01.07.10 22:25

thibault  North-carlton-green-house_6648
Powrót do góry Go down
thibault
siema eniu
thibault

Liczba postów : 89

thibault  _
PisanieTemat: Re: thibault    thibault  Icon_minitime01.07.10 22:27

weszli do środka razem, ale nie zaczął z miejsca rozpinać koszuli, ponieważ uznał, że jest to niewskazane rozbieranie się przy gościu.
- zaraz wrócę... to znaczy, czy chciałabys się czegos napić? - zapytał z grzeczności znów, chociaż jego twarz mówiła "ja pierdolę, chcę sie tego pozbyć z siebie i wsadzić ci tę koszulę... w dupę", ale no nie no, był bardzo uprzejmym człowiekiem i dobrze wychowany. dobre wychowanie było fundamentem dla kształtowania jego osobowsci, jak widzimy na załączonym obrazku.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

thibault  _
PisanieTemat: Re: thibault    thibault  Icon_minitime01.07.10 22:31

rozejrzała się po jego domu, bo był o wiele ładniejszy niż jej dwupokojowe mieszkanko, bardzo małe i tak dalej. spojrzała potem na niego i nieco się zmieszała, widząc jego nieprzyjemną minę. - nie, nie chcę. zaczekam tutaj - powiedziała, ale nie usiadła, bo jednak trochę wychowana była i uznała, że może nie powinna, skoro jej nie kazał, ani nic w tym stylu. skrzyżowała dłonie z tyłu na plecach, przyglądając mu się, pewnie pożądliwym wzrokiem, bo naprawdę wpadł jej w oko.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

thibault  _
PisanieTemat: Re: thibault    thibault  Icon_minitime

Powrót do góry Go down

thibault

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-