Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Le petit restaurant

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
édith
biatch
édith

Liczba postów : 183

Le petit restaurant - Page 3 _
PisanieTemat: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime17.06.10 18:56

First topic message reminder :

Le petit restaurant - Page 3 BD_s338

Ostatnio zmieniony przez édith dnia 17.06.10 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 21:31

- nie, raczej nie - pokręciła przecząco głową. pewnie nie wyjeżdżała właśnie między innymi ze względu na brak pieniędzy, ale przecież chyba nigdy mu się do tego nie przyzna. - tak, niech będzie guidsuds - powiedziała, bo nie chce mi się wymyślać, co by to mogło być. zamknęła menu i spojrzała nieco pogardliwym wzrokiem na kelnera, który sprawiał wrażenie, jakby sophie wpadła mu w oko. - a ty wyjeżdżasz dokądś? - zapytała.
Powrót do góry Go down
thibault
siema eniu
thibault

Liczba postów : 89

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 21:37

- jakiś spontaniczny wyjazd, tak myślę, że będę celował w brazylię - powiedział i pewnie zamówili coś i wino i kelner im to przyniósł, nalał winko i w ogóle, więc teraz sączył je ze swojej lampki, spoglądając na sophie ładnymi oczami. - czemu nigdzie nie jedziesz? - zaciekawił się.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 21:40

zmieszała się lekko i wzruszyła tylko ramionkami, popijając też swojego wina, aż w końcu zdecydowała się odpowiedzieć. - sama nie wiem, nie lubię wyjeżdżać sama, a nie bardzo mam z kim, większość znajomych jeździ do rodziny, albo gdzieś z drugimi połówkami, więc nie wypada tak... - mruknęła. - brazylia? nigdy tam nie byłam. pewnie wrócisz opalony jak murzyn - uśmiechnęła się i zaczęła jeść, bo już im przyniesiono zamówienia.
Powrót do góry Go down
thibault
siema eniu
thibault

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 21:45

to idealny moment na propozycję wspólnego wyjazdu, ale nie zaproponował jej tego, bo był pustakiem i nawet mu to do głowy nie przyszło, naprawdę.
- kto wie, może zostanę tam na kilka tygodni. kiedyś spędziłem miesiąc na honolulu - uśmiechnął sie na samo wspomnienie tych świetnych czasów, kiedy miał osiemnaście lat i każde południe grzał dupcię na plaży.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 21:48

szczerze powiedziawszy, to spodziewała się właśnie, że zaproponuje jej wspólny wyjazd, ale skoro tego nie zrobił, to nie była też jakoś specjalnie zatroskana. - byłoby trochę szkoda. to znaczy, skoro po wakacjach wracasz do paryża... - wzruszyła ramionami i skończyła jedzenie. zdała sobie sprawę jak to zabrzmiało, więc przygryzła tylko wargę i dopiła swoje wino, patrząc na niego z lekkim zakłopotaniem.
Powrót do góry Go down
thibault
siema eniu
thibault

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 21:55

- wrócę wcześniej i spokojnie zdążymy się jeszcze zobaczyć. obiecuję - powiedział, jak już skończył jeść i tak dalej. poprosił kelnera o kolejną dolewkę wina, po czym usadowił się wygodniej na swoim krześle i złapał ją za rękę, znaczy ujął jej dłoń w swoją i gładził jej wnętrze, co było bardzo ekscytujące! xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 22:02

dla niej może nie było to aż tak ekscytujące, aczkolwiek całkiem miłe i przyjemne, więc uśmiechnęła się tylko. - okej, trzymam cię za słowo - pokiwała głową, mając nadzieję, że w międzyczasie ona nigdzie nie wyjedzie i że bez żadnych przeszkód będą się mogli spotkać jeszcze przed jego wyjazdem. spojrzała niepewnie na ich złączone dłonie, a potem na niego. - hm... dzisiaj też masz dla mnie tak mało czasu? - zapytała.
Powrót do góry Go down
thibault
siema eniu
thibault

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 22:05

zmarszczył lekko brwi i ścisnął jej dłoń tak fajnie w swoijej, po czym dopił już drugą lampkę wina i uśmiechnęła się znów! cały czas się uśmiechał, był lekko zestresowany, no ale nic. tak to już z nim bywało.
- mało czasu? nie, dlaczego... mam go zupełnie dużo - powiedział, udając przy tym głęboki namysł.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 22:08

okej, zastanawiała się, co oznaczało dla niego dużo czasu, bo ona pewnie znów okrężną drogą dążyła do tego, żeby został u niej na noc, ale zaraz doszła do wniosku, że może jednak nie ma się co spieszyć. - okej, to fajnie - powiedziała i zerknęła na jakiś zegarek, znajdujący się nie wiem gdzie. - w takim razie teraz możemy iść do mnie, do ciebie, czy cokolwiek - zaproponowała trochę niepewnie.
Powrót do góry Go down
thibault
siema eniu
thibault

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 22:10

- możemy do mnie. dom stoi pusty przez kolejne dwa dni - uśmiechnął się, to była bardzo, bardzo delikatna aluzja do tego, że nikt im nie będzie przeszkadzał, bo on naprawdę nie chciał jej nasuwać na myśl tego, że będą uprawiać seks, choć miał wrażenie, że sophie nie miałaby nic przeciwko.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime13.07.10 22:13

- okej, więc możemy do ciebie - uśmiechnęła się uroczo i zacznę
Powrót do góry Go down
jocelyn
dżony brawo
jocelyn

Liczba postów : 276

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime30.07.10 21:08

przyszli tutaj. usadowiła się wygodnie na krześle, miała jeszcze lekko wiglotne włosy, ale poza tym wyglądała ładnie i fajnie i lambert wyglądał jeszcze fajniej pewnie.
Powrót do góry Go down
lambert
ssij pęto przyjacielu
lambert

Liczba postów : 690

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime30.07.10 21:13

on mial tylko troszkę wilgotne bo pewnie wysuszyl bo mial suszarkę w rękawie albo coś. patrzył chwilę na menu, a jak wybral sobie cos tam cos tam to wrocil wzrokiem do jocelyn i usmiechnął się do niej, bo głowa już prawie go nie bolala. pewnie jutro obudzi się z wielkim guzem i mozg będzie mu uszami wypływał. - jezu. dopiero teraz czuję, jak straszliwie zgłodniałem od tego basenu - jęknął.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Le petit restaurant   Le petit restaurant - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Le petit restaurant

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Zgłodniałem-