Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Cytadela

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

Liczba postów : 466

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime08.06.10 20:33

First topic message reminder :

Cytadela - Page 2 St+Tropez+2
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime14.06.10 23:48

no i poszli, zacznij bo nie umiem u kogoś
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Liczba postów : 185

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:12

Stała i przyglądała się tej cytadeli. Nie robiła zdjęc i nie przeglądała przewodnika, bo udawała, że wie o co chodzi z tą cytadelą.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:19

zrobmy lans jechal motocyklem jakas yamaha albo kawasaki bo tutaj tez mieli takie fajne dobra mniejsza z tym. zobaczyl ze stoi sobie jakas fajna dupa.......ten skuter widoczny na zdjeciu nie dobra zart chodzilo o elke. wiec sie zatrzymal udajac ze wlasnie tutaj jechal. stanal jakas blisko niej ale jej nie przejechal i sciagnal kask. - czesc ! - powiedzial udajac ze ciagle tutaj byl i wcale nie zatrzymal sie zeby ja obczaic xd
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:24

tak naprawde to ona tutaj stala bo wlasnie uwazala, ze ten skuter jest seksowna dupa i obserwowala go caly czas. cytadela to przykrywka. pewnie i tak uslyszala halas jaki powodowal jego motor wiec udala, ze wcale tego halasu nie slyszala. obrzucila go spojrzeniem. -czesc. -powiedziala ostroznie, bo nie wiedziala, ze to do niej;o
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:28

-zawsze jak tedy jade to stoi tu duzo ludzi, to jakis klub ? - zapytal drapiac sie po glowie, moze nawet serio tak myslal ale nie chcialo mu sie wchodzic, w koncu wyglada jakby mial sie zaraz zawalic. tez ja obrzucil spojrzeniem......i sie usmiechnal.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:31

Przeraziło ją jego pytanie, bo nie miała zielonego pojęcia co to jest. Na początku myślała, że to publiczna toaleta. -Nie no co ty. To nie jest klub. -zachichotała i po chwili sie do niego usmiechnela. -myślę, że to jest po prostu jakis nic nie znaczący zabytek. -westchnela poprawiajac torbe na ramieniu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:37

- i ludzie na to patrzą ? - zapytal strasznie zdziwiony, pewnie zapomnial ze elka tez stala i sie na to patrzyla. - po co to robia ? przeciez to nawet nie jest ladne....-zauwazyl, na artyste to on sie nie nadawal nie oszukujmy sie. strasznie go to wszystko dziwilo ze az postanowil sobie zapalic. wiec wyciagnal fajki z kieszeni. - palisz ? - zapytal wyciagajac w jej strone paczke. byl dzisiaj bardzo hojny ;\
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:42

-chyba tak. ale nie wiem kogo to interesuje. -powiedziala i tez zapomniala, ze razem stoja i gapia sie na najwieksze badziwie na swiecie. -pewnie ma jakas wymyslona historie i ludzie w nia wierza. -powiedziala wzruszajac ramionami. skinela glowa, ze pali i poczestowala sie papierosem. podziekowala mu nawet. -ktos pewnie powiedzial, ze jakis krol pieprzyl tutaj jakas zwykla wiesniaczke. splodzil tutaj ksiecia z nieprawego łoża a ludzie to kupili i się podniecają. -ponownie wzruszyla ramionami i odpaliła papierosa. pozyczyla mu swoja zapalniczke;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:45

- moze to byla jakas wielka toaleta dla bogatych. - podzielil sie swoja wizja zabytku i odpalil sobie papierosa i nawet podziekowal. - jestem adrien. - przedstawil sie i usmiechnal ladnie do niej, bo wogole byli ladny i gdyby chodzili razem do szkoly to byli by najpopularniejsza para w caalej szkole ! tak czuje !
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:49

ona by pewnie była czirliderką, a on kapitanem szkolnej drużyny... ;/ EH :C -Król pewnie srał u góry i wszystko leciało na jego poddanych. -Dopełniła jego wizję, która dla niej miała za mało szczegółów. Odwzajemniła uśmiech i zmierzyła go wzrokiem. Chciała mu powiedziec, że jest jej przeznaczeniem ale sie powstrzymała;/ -Elizabeth. -przedstawila sie i spojrzala na motor. -Fajny motor. -pokiwala glowa z uznaniem. Chciala powiedziec, ze znala kiedys ethana z motorem ale nie znała;/ zdawało jej się.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:53

-no dokladnie o tym samym pomyslalem wiesz ! - i tak rzeczywscie bylo, chyba sa serio przeznaczeni dla siebie ..... - dzieki, chcesz sie przejechac ? - zapytal, pewnie wozil za soba z tylu dodatkowy kask bo nie lubil jezdzic sam. zaciagnal sie papiersoem bo glupio jakby go tak tylko trzymal.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:00

Ucieszyła się mocno skoro myślał o tym samym. Wyszczerzyła się do niego. Pewnie zaświeciła swoimi żółtymi zębami. chciala mu sie nawet oswiadczyc z tego wszystkiego. zgasila swojego papierosa, albo go po prostu zjadla bo nie lubila marnowac papierosow. -mama nie pozwala mi jezdzic z nieznajomymi. -usmiechnela sie szeroko. jej mama pewnie miala wyjebane;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:05

-ale twojej mamy tutaj nie ma ! a ja jestem juz znajomy - powiedzial i usmiechnal sie. przy okazji wezmy ze juz spalil papierosa. - jak cos moge ci podac moj numer, nazwisko adres - dodal, pewnie chcial jej podac zeby wpadla czasem do niego powozic sie motocyklem czy cos ;d
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:09

-no dobra. to chce twoj adres numer i nazwisko. no i jutro mozesz mi przefaksowac historię swojej rodziny i po głębszej analizie dam ci znac czy chce sie przejechac z toba motocyklem. -zachichotala, bo to wszystko oczywiscie bylo slabym zartem, a wiadome i oczywiste jest to, że moje postacie uwielbiaja slabe zarty prawie tak samo jak seks;/ -a gdzie chcesz mnie porwac? -zapytala i pomyslala ze adrien jest gwalcicielem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:16

-nazywam sie adrien gallner, mam 20 lat, wczesniej mieszkalem w atlantic city, moja matka jest piosenkarka - jennfier lopez ;/ - a ojciec ma fabryke - husteczek regina wiem ze to papier ale sa tez husteczki i wiem ze wiesz ze sa takie husteczki. - to chyba tyle. teraz twoja kolej...-tez pomyslal ze elka jest gwlacicielem ;/ ale w sumie jemu by to nie przeszkadzalo. - moge cie zabrac na impreze na plazy !
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:23

Stała z notatnikiem i notowała każde jego słowo. Poprosiła go nawet o powtórzenie nazwiska bo nie wiedziała jak je napisac. żarcik. była pod wrażeniem tego wszystkiego, że tak powiedział itp. miała nadzieję tylko, że nie kłamie. Jutro go zgoogluje. Kiedyś 'zgooglowac' było moim ulubionym słowem;/ -wow. -mruknela tylko, zeby mu pokazac jak bardzo jest pod wrażeniem. -jestem elizabeth clarke. mam 18 lat. mieszkam w st tropez od zawsze. moj ojciec ma kancelarie adwokacka a matka poradnie psychologiczna. mam brata z ktorym mieszkam. -zakonczyla swoje opowiadanie westchnięciem. -okej. to moge jechac. -usmiechnela sie i wyciagnela reke po kask;/ bez kasku nie wsiada;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:27

myslal ze chce sie przywitac wiec podal jej reke, zart nie byl taki glupi podal jej kask i sam juz nawet usiadl na motocyklu.- zapomnialem o adresie i numerze - dodal, nie wiedzial czy chciala w koncu jego adres bo pewnie chetnie by jej podal chyba ze chcial go odwiedzic jej brat to niekoniecznie.
Powrót do góry Go down
elizabeth
biatch

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:32

-a myslisz, ze bede potrzebowala twoj adres? -usmiechnela sie czarujaco i poprawila swoje wlosy i zalozyla kask. wygladala pewnie jak dziecko z zespolem downa dałna dauna. Usiadła na motorze obejmując go w pasie. nawet sie tego nie wstydzila skoro byl jej przeznaczeniem. -prowadz. -powiedziala z usmiechem i oparla glowe/kask o jego plecy.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime26.06.10 23:37

-mam taka nadzieje ! - rzucil luzacko i pojechali zaczniesz ? ;d
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime29.06.10 0:34

siedziała na tym klombie, czy cokolwiek to jest, ze złączonymi kolankami i rozglądała się na boki, nie dosyć, że marznąć, jeszcze umierając ze strachu, kiedy tylko ktoś ją mijał, albo cokolwiek zaszeleściło.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

Liczba postów : 848

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime29.06.10 0:48

normalnie nie ruszyłby tyłka od lisy z łóżka, nigdy tego nie robił. planował wstać o piątej i jeździć na rowerze. przyjechał rowerem po quinn, bo miał go u lisy chyba też. było mu trochę zimno w samej koszuli i jakichś spodniach, ale trudno.
- tu cię mam - powiedział i uśmiechnął się do niej, podjeżdżając z centralnie naprzeciwka i zatrzymał się, zszedł z siodełka i oparł się rękoma na ramie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime29.06.10 0:53

-jejku, thierry - pisnęła, podrywając się z miejsca, w którym siedziała, czekając na niego w wielkim i narastającym ciągle stresie i powiem ci, że z tego wszystkiego postawiła nogi między przednim kołem jego roweru, żeby móc się do thierrego przytulić, ukrywając twarz gdzieś w zagłębieniu jego szyi - dziękuję, że przyjechałeś. jest późno i zrozumiałabym gdybyś nie chciał.. - urwała, dochodząc do wniosku, że tylko robi z siebie jeszcze większą idiotkę.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime29.06.10 0:56

uśmiechnął się rozbawiony. w sumie normalnie to by się nabijał strasznie, ale w tym wszystkim było coś takie porywającego go, bo quinn była njabardziej urocza na świecie i wtym momencie chętnie by w niej zanurzył, ale nawet nie potrafił się do tego zebrać. puścił kierownicę jedną ręką i drugą objął quinn w pasie, a potem pocałował ją w policzek.
- ale chciałem, okay? mówiłem, że masz pisać jak coś i cieszę się, że to zrobiłas. jezu, naprawdę, jeszcze jakiś chory świr by się... - wolał urwać, żeby jej nie straszyć. - jeśli chcesz, możesz siąść na kierownicy i cię odwiozę - i nie wywali się przy tym. sprawnie prowadził swój super wypasiony rower.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime29.06.10 1:02

-nigdy nie jechałam na kierownicy - przyznała, patrząc na nią nieufnie i zastanawiając się przy tym jak miałaby na nią wejść. w końcu podniosła wzrok na thierrego i uśmiechnęła się bezradnie, wzruszając ramionami. dobrze, że nie dokończył swojego zdania, bo umarłaby ze strachu, będąc pierwszym przypadkiem takiej śmierci. może dostałaby darwina, czy coś. na pocieszenie.
Powrót do góry Go down
thierry
sandałmen
thierry

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime29.06.10 1:05

- jejku, no to musi być pierwszy raz, prawda? - powiedział. rozczulała go jej bezradność, którą okazaywała praktycznie cały czas. jak każdy facet, uwielbiał być pomocny, opiekuńczy i pokazywać swą siłę przed kobietami, a quinn cały czas dawała ku temu okazję. potrzymam kierownicę, a ty po prostu sobie na niej usiądziesz i się o mnie oprzesz. będzie dobrze, tylko mi zaufaj, że cię nie puszczę - chciał dodać, ze robił już tak kilka razy z koleżankami i się nie wywaliły, ale jeszcze by ją speszył, gdyby ona się wywaliła jako pierwsza xd.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Cytadela - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Cytadela   Cytadela - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Cytadela

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Kultura-