Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

lawrie

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
ridley
biatch
ridley

Liczba postów : 186

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime10.06.10 16:43

First topic message reminder :

ale romantiko chata.
przyszedł nawet na piechte, bo mieszkał na tym samym osiedlu 4 domki dalej. zadzwonił do drzwi, bo pukania by pewnie nie usłyszała. chyba, że siedziala pod drzwiami...
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime16.06.10 23:24

- Nie, nie, nie - zaprzeczyła od razu, bo Freja zawsze bała się takich pochopnych działań i kiedy jej koleżanki chwaliły się zaliczaniem chłopaków, ona wycofywała się z rozmowy (mimo, że nie była święta). - Właściwie to nigdy tak dosłownie nie zaliczyłam chłopaka... wiesz, akurat nie jestem odważna we flirtowaniu... - przypomniała przyjaciółce, kończąc już swojego skręta. - W ogóle, nawet gdybym chciała, to chyba nie jego... Wiesz, skoro jest w ciąży, jak już ustaliłyśmy i tak dalej, to byłoby dziwne - zaśmiała się cicho i w miedzy czasie zapaliła sobie następnego. - Chętnie! - krzyknęła z ochotą. - Mam jutro chyba zliczenia z biologii, ale wiesz co? nic mnie to nie obchodzi! - poinformowała ją, bo co z tego, że miała się przykładać do szkoły;/ - Możemy zrobić bitwę na poduszki z twoją gosposią... swoją drogą, ona jest strasznie fajna!
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Liczba postów : 433

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime16.06.10 23:34

wszzyscy lubią gosposie lawrie. ;d kiedy skonczyla swojego skreta uniosla sie tak troche na lokciach i spojrzala na freje, - a chciala bys ? - zapytala unoszac brew, pewnie zapomniala ze freja jest taka grzeczna i wogole. - hm w st tropez jest duzo przystojnych mezczyzn ! napewno znajdziesz kogos kto bedzie odpowiedni. tak mysle. - podzielila sie swoimi przemysleniami i otworzyla zapalniczka piwo, bo gosposi sie zapomnialo o otwieraczu. - gosposia ma dzisiaj jakas impreze i musi zaraz spadac ale mozemy kogos zaprosic. naprzyklad ogrodnika ! - powiedziala i znowu przeslala jej buziaczka - jestem z ciebie taka dumna . - wyszczerzyla sie do niej i napila piwa.
Powrót do góry Go down
Freja
ten wyżej to głupek
Freja

Liczba postów : 490

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime16.06.10 23:35

Okej to Freja zasnęła już na siedząco, a ja lecę, papa:*
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime16.06.10 23:42

obie zasnely i gosposia przed wyjsciem przykryla je kocykiem, dobranoc<3
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:00

uu co to za pidżama party pod kocykiem? HEHEHEH

dobra przyjechał mega szybko co bylo dziwne bo nie byl takim typem chlopaka;/ ale no przyjechal i nawet zapukal ladnie do drzwi, a potem zadzwonil.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:05

a raz nam sie zdarzyla dawno temu xd

moze sie odmienil jak ethan ! pewnie sie zdziwila ze tak szybko przyjechal ale w gruncie rzeczy to sie cieszyla. bo sama go zaprosila przeciez xd zbiegla na dol i otworzyla mu drzwi w jakiejs koszulce i spodenkach. - jestes juz ! czesc wlaz ! - powiedziala przepuszczajac go w drzwiach za ktore przy okazji sie troche schowala go jej wialo po nogach ;/
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:08

a mnie nie było................ masakra;d

-biegłem samochodem. -zapodał mega słaby żart i wszedł do środka po to, żeby ją przytulic i nawet ucałowac w szyje. właściwie to chcial sie nasycic jej zapachem. chyba potrzebowal bliskosci dziewczyny ale strasznie wstydzil sie do tego przyznac. chcial jej nawet powiedziec ze tesknił, ale uznał to za niestosowne.

/i jak av? :d
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:12

no wlasnie wiem. nastepnym razem urzadze jakas jak bedziesz ;d

zasmiala sie cicho, bo przeciez nie mozna biec samochodem no nie........xd........pewnie zamknela drzwi noga czy jakas tam albo sila woli i zarzucila mu rece na szyje. - dawno sie nie widzielismy. - zauwazyla chociaz pewnie dni jej sie pomylily jak zawsze. - mozesz byc ze mnie dumny, nie jaralam niczego od wczoraj, pewnie dlatego nie moge zasnac. - zwierzyla sie i nawet poczochrala go po wlosach.

/slodki xd teraz mam dylemat xd :c
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:16

no właśnie..... dzisiaj bede w sensie jutro. znaczy, że w sobote wieczór!
no wlasnie na tym polegał jego słaby żart :C Pocałował ją w usta. Ale tak tylko cmoknął i uśmiechnął się do niej. Pewnie sie zakochal, ale tez sie do tego nie przyznal przed soba. -no wiem... kupa czasu. -powiedzial marszczac czolo i zastanawial sie jak dlugo sie nie widzieli. -jestem dumny. i uwazam, ze jednak nie powinnas palic. -przybral ton ojca. HEHEHEHEHE.

/no decyduj... ja bym została przy tym bo jest mega SŁODKI!! <3
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:25

no ja tez !! ;d mogla by wtedy poznac siostre ridleja ;d - dlaczego ? - zapytala unoszac brew, pewnie miala podniete jak jakis facet udawal ojca a jak to ridlej to juz wogole. heheh. pewnie tez z drugiej strony sie przejela bo moze sugerowal jej ze ma zolte zemby czy cos ;/ - niewiem gdzie cie zabrac to znaczy do salonu czy do pokoju. - powiedziala cicho, bo akurat zastanawiala sie wlasnie co ma zrobic i to dlatego, taki efekt.
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:29

okej. to zakładam, że w razie co to jesteśmy umówione! :d Położył swoje rece na jej tylku i patrzyl jej przy tym w oczy z lekkim usmiechem. ale mimo wszystko byl zatroskany. pewnie sie ostro zjaral. -no bo uwazam, ze nie jest to dla ciebie zdrowe. -powiedzial uznajac takie wytlumaczenie za calkiem w popmke. -chodzmy do pokoju. mam ochote ci pospiewac. -powiedzial z usmiechem i naprawde mial jej ochote pospiewac. nawet mial ochote z nia polezec i po prostu sie poprzytulac;/ pewnie jest gejem..................;/
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:36

tak jestesmy !! ;d;d <3 - dla nikogo nie jest to zdrowe.....swoja droga zycie bez palenia jes nudne. - stwierdzila, smutne....zlapala go za reke i zaprowadzila do pokoju. - mam nadzieje ze umiesz spiewac, chociaz w sumie to mniejsza z tym. fajnie ze jestes, naprawde. - powiedziala i naprawde sie cieszyla !
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:40

no to lowe <3 -wiem. ale to o ciebie się martwię a nie o innych. -powiedzial czujac sie jak ciota mówiąc na głos o tym co czuje. westchnal nawet zrezygnowany i przeczesal sobie wlosy reka. chcial tez powiedziec, ze jej zycie z nim nie powinno byc nudne, ale nie chcial byc ciota;/ -w sumie nie za bardzo. -powiedzial co do spiewania i usiadl sobie na jej lozko jak juz doszli do sypialni. -tez sie ciesze ze ty jestes. -usmiechnal sie i zdjal buty, bo mu bylo glupio.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:50

-martwisz sie ? - zapytala unoszac brew, pewnie ja to zdziwilo, nie to ze miala ridleja za kogos kto ma wszystko w dupie ale .................i tak sie zdziwila.usmiechnela sie do niego i usiadla mu na kolanach bo wszystkie inne miejsca byly zajete ;c i przytulila sie do niego. to pewnie przez to ze nie zapalila sobie skreta tak wariuje. xd
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:53

-można tak powiedziec. -usmiechnal sie zmeczonym usmiechem. cokolwiek to oznacza;d Objął ją w pasie i tak trzymał przez kilka sekund ale zaraz jednak polozyl ja na lozko a sam polozyl ja obok siebie. -to zle ze sie o ciebie martwie? -zapytal bawiac sie kosmykiem jej wlosow.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 1:58

odwrocila sie tak do niego zeby go widziec i wogole. - nie..............to znaczy niewiem. zaskoczyles mnie tym, bo nie spodziewalam sie tego po tobie. - powiedziala, byla niesamowicie szczera osoba kiedy byla calkiem trzezwa xd polozyla mu reke na klacie, pewnie chciala sprawdzic przez koszulke czy ja ogolil.
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 2:03

pewnie nie golił, bo jakieś 2 godziny temu sprawdzalam co za tatuaz ma na klacie i zobaczylam, ze nie goli klaty... HHEHEHEH. -nie? -zapytal szczerze zdziwiony, bo wierzył, że sprawiał dobre wrazenie przed dziewczętami... -a czego się po mnie spodziewalas? -zapytal ciekawy tego jak postrzegala go lawrie. nawet podparl swoja glowe na dloni, a reke oparl o lokiec. zrozum prosze o co mi chodzi...
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 2:08

WIEM ZROZUMIALAM !! taka pozycja jak sie uklada nieprzytomnych po wypadku xd - wlasciwie to tego ze przyjdziesz i mnie przelecisz. nie to ze bym chciala, to znaczy chce ale nie teraz oj dobra.....jesli cie obrazilam czy cos to przepraszam. - wytlumaczyla patrzac na niego na zmiane z sufitem to znaczy ona patrzyla na sufit a nie ze sufit na zmiane z lawrie patrzyli sie na ridleja xd
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 2:11

; O prosze prosze... jestem pod wrazeniem :d pewnie zrobilo mu sie troche smutno, że własnie tak go postrzegała. ułożył się na plecach i gapil sie na sufit, ktory gapil sie na niego. podrapal sie po czole. kiedys pewnie chcial byc postrzegany jako wlasnie taki chlopak, ale raczej nie teraz i nie przez lawrie. -spoko. nie gniewam sie. -sklamal troche, ale sie usmiechnal do niej. i powiem ci, ze zasnal/albo poszedl/ albo dokonczymy jutro bo ja ide spac;p wiec wybierz opcje ;d i dobranoc ! :*
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:13

-napewno ? - zapytala unoszac brew, bo moze miala jakies zdolnosci i wyczula ze jest smutny albo cos. - mam piwo w lodowce. - powiedziala bo juz leza tak 24h moglo mu sie zachciec pic naprzyklad. xd
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:17

co ty ;d pewnie nawet sie nie posikali i nie zasneli nawet na sekundę ;d -na pewno. -potwierdził znowu klamiac, ale doszedl do wniosku, ze lepiej sie nie otwierac przed dziewczynami. westchnal tylko ciezko i glosno i zalozyl sobie rece pod glowe. na szczescie nie mial mokrych plam pod pachami i nawet nie smierdzial. -a ja mam jedzenie w lodowce. -slaby zart. i usmiechnal sie do tego lekko.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:22

-serio ? wow, zaskoczyles mnie tym. - powedziala i spojrzala na niego, chyba ze caly czas patrzyla. mniejsza z tym. - juz sie nie bede wiecej odzywac bo jestes zly ! - stwierdzila i miala racje, nie powinna sie odzywac przygryzla warge i westchnela.
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:26

usmiechnal sie szeroko. -no przestan. chcesz zebym sobie poszedl? -zapytal udajac smutnego i pewnie w rzeczywistosci był smutny. podniosl sie jakos zwinnie szybkim ruchem i lawrie pewnie nawet nie zauwazyla jak juz byl nad nia. spryciarz z niego. pewnie w tajemnicy cwiczy balet i akrobatyke.
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:31

albo uczyl sie lewitowac ( czy jak to sie mowi )w powietrzu. pozdro jak sie mowi inaczej, dobra unosic sie......- a ty chcesz isc ? - jasne ze nie chciala, pewnie teraz wlasnie miala ochote go zgwalcic czy cos w tym stylu ale wolala udawac obojetna, moze tez nie lubila sie otwierac przed innymi, chociaz w sumie to chyba lubiła.
Powrót do góry Go down
ridley
biatch
ridley

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime26.06.10 22:35

lewitowac :d -szczerze mówiąc to niekoniecznie. jest mi tu wygodnie. ale jak mnie wyganiasz to zrozumiem i postaram sie nawet nie obrazic. -powiedzial calkiem powaznie i nawet juz sie nie usmiechal. pewnie mial kurwiki w oczach czy jakis inny szajs. pocalowal ja w kacik ust. doszedl do wniosku, ze skoro myslala, ze przyszedl ja tutaj zgwalcic to nie moze zmarnaowac takiej okazji skoro sie juz biedna lawrie nastawila... ehehehheheheheh;d
Powrót do góry Go down
Sponsored content

lawrie - Page 2 _
PisanieTemat: Re: lawrie   lawrie - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

lawrie

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-