Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

aaron

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime24.07.10 14:47

First topic message reminder :

affraid
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
ruby
dżony brawo
ruby

Liczba postów : 264

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:03

- no jesteś dziwna. dlaczego myślisz, że miałbym w ogóle coś od ciebie chcieć? - uśmiechnął się jak głupek i zalał im herbaty, zrobił sobie najzwyklejszą na świecie, ciemną mocną herbatę i teraz dmuchnął w swój wrzątek. - i to jeszcze tylko dlatego, że ze mną mieszkasz, a przy okazji jesteś ładna? eh, nie wiem, czemu masz takie myśli brudne, sarah - roześmiał się, a potem opadł na krzesełko pzy kuchennym stole.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:05

- to nie ja mam brudne myśli, tylko ty. boję się kłaść spać, jak wiem, że jesteś za ścianą - przyznała bo naprawdę, czasem miała wrażenie, że jak się obudzi, to aaron będzie próbował się z nią przespać, korzystając z tego, że spała xdd usiadła na blacie kuchennym ze swoją herbatą. - poza tym, jakoś tak w połowie września i tak się stąd wyprowadzam.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:09

- chyba żartujesz. nigdy nie zrobiłem niczego wbrew tobie. przecież widzę, że nie chcesz, ja też od ciebie nic nie chcę, tylko sobie tak gadam - wzruszył ramionami i poczochrał ją po włosach, mając nadzieję, że ma siedem żyć jak kot, bo wiedział, że naraża się na śmierć. - mogę udawać, że jestem twoim bratem równie dobrze - dodał i zdecydował się pogrzebać w lodówce.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:11

- nie, bo wtedy to już w ogóle będziesz mnie kontrolował i będę miała przerąbane - mruknęła, bo nie spodobało jej się, że tak chciał wiedzieć, gdzie się znajdowała. to znaczy, w zasadzie to było całkiem miłe, ale nie lubiła czuć się ograniczana, a już na pewno nie przez aarona, bo uznała, że nie miał do tego najmniejszego prawa ;c napiła się swojej herbaty.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:13

- wcale cię nie kontroluję. nie zabraniam ci niczego, możesz czuć się swobodnie, kierowała mną jedynie torska, sorry - odparł łagodnym tonem głosu, nie odwracając się w jej stronę, bo zajął się dogrzebywaniem do szynki, mial też jakieś ogórki w słoikach i zastanawiał się, kto jest postawił w lodówce, no przecież nie on, ale wolał jednak w to nie wnikać. wyciągnał sobie wreszcie szynę i zaczął kroić grube plasterki i uciął się w palca mocno, więc zaklął jakoś okropnie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:15

pewnie była wampirem i poczuła zapach krwi, więc natychmiast znalazła się przy nim. - nic ci nie jest? - zmarszczyła lekko brwi, patrząc na jego palec, z którego lała się krew. porobiła mu pewnie takie porządki, że nawet umiała tu znaleźć apteczkę, więc zaraz zdezynfekowała mu ranę wodą utlenioną i przykleiła plasterek. - lepiej usiądź, ja ci zrobię tą kanapkę - zadecydowała, bo zaraz odetnie sobie całą rękę.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:19

- okay - odparł, bo był srasznie leniwy i wykorzysytwał każdą okazję, by coś ktoś zrobił za niego, a teraz wychodziło na to, że robiła mu kanapkę, więc super! ucieleśnienie jego marzeń o lenistwie. opadł na krzesło, szczerze mówiąc tak krew go w ogóle nie ruszała, ale kapała na szynkę i to bylo obrzydliwe xd. - jesteś bardzo miła, muszę ciąć się więcej - zażartował sobie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:22

- nie musisz się ciąć, żebym była miła. zawsze jestem miła - powiedziała, chociaż nie zawsze tak było. zrobiła mu kilka kanapek i to wcale nie z tymi zakrwawionymi plasterkami szynki. dokończyła mu robić herbatę i usiadła na przeciwko niego, kładąc talerz z kanapkami i kubek z herbatą na stole. - mhm, żebyś się nie martwił, to informuję cię, że chyba wieczorem gdzieś się wybieram, muszę wypróbować nowe buty.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:27

- o, no spoko - wzruszył ramionami i sięgnął po kanapkę. - ale wcześniej jakoś nie chciałaś mi robić jedzenia, chociaż zawsze ponoć jesteś miła - stwierdził, zastanawiaając się nad sposobem jej postępowania i próbował to przeanalizować, ale niestety niespecjalnie mu wychodziło takie coś, nie byl dobry w odczytywaniu cudzych intencji, skoro nawet ze swoimi sobie nie radził.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:30

- no bo nie mieszkam tu po to, żeby gotować ci obiady - przewróciła oczami. - wiecznie tu tylko sprzątam i gotuję, a ty robisz bałagan - zarzuciła mu, chociaż przecież mieszkała tu dopiero od kilku dni i chyba trochę koloryzowała. - okej, musisz mi doradzić, którą sukienkę lepiej założyć, bo jesteś facetem i będziesz wiedział, w czym będę wyglądała ładniej - powiedziała, chyba nieświadomie wzbudzając jego zazdrość ;c
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:33

- a dla kogo niby tak ładnie chcesz wyglądać? - zainteresował się, unosząc jedną brew do góry. sięgnał po następną już kanapkę, strasznie mu smakowały, bo zawsze lepiej smakuje coś, co zostanie zrobione przez inną osobę i w ogóle. - wychodzisz na podryw? - uśmiechnał się, nie okazując przy tym zazdrości, chociaż wręcz coś w środku niego się zapaliło. teraz już wiedział, jak ona się czuła z jego zdradami.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:37

- nie wychodzę na podryw, ale francuzi są taaacy uroczy - rozmarzyła się. naprawdę nie robiła tego specjalnie, ale skoro nie mogła mieć aarona, to uznała, że nie musi się hamować i tak dalej. - a nawet jeśli to podryw, to chyba nie jesteś zazdrosny, co? - uniosła lekko brwi, zerkając na niego z zainteresowaniem. - to doradzisz mi czy nie?
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:39

- nie. nie znam się, nie jeste gejem, żeby ci pomagać, ty sama wiesz, w czym wyglądasz najlepiej - odparł, ignorując wzmiankę o tym, czy był zazdrosny, bo to chobay jasne jak słońce, że był. miał tylko nadzieję że nie zamierzała przyrpowadzić do domu żadnego faceta, on by się wkurzył o to niesamowicie i kazał się wyprowadzać momentalnie, bo umowa nie obejmowała nocowania innych facetów, ha. apodyktyczny aaron.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:42

- aha, więc jesteś zazdrosny - powiedziała, bo tak wywnioskowała po tym wszystkim. wstała ze swojego krzesła i poszła rozpakować swoje zakupy, pewnie teraz przyglądała się wszystkim sukienkom, które chciała dziś założyć i nie mogła się zdecydować. może nie zamierzała przyprowadzać nikogo na noc, ale uznała, że prawdopodobnie sama też nie wróci wcześniej, niż rano.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:45

- jestem! - odparł. - nie wiem, czy nie przyjdę do ciebie na imprezę i nie poczekam aż się upijesz albo wrócisz nabita - zagroził jej, ale raczej nie pró bowałby wykorzystywać tego, że byla pijana, chciał ją mieć trzeźwą i najlepiej w tej romantycznej odmiany, miał autetnyczną cheć na czuły seks z sarah i dużo, dużo czułości, czuł się z tym dziwnie ciotowato. to przecież takie nie w jego stylu.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:48

przymierzyła jedną ze swoich sukienek, jakaś wiązaną na szyi i z odkrytymi plecami. - aha, w takim razie nie wiem czy wiesz, ale nie jestem łatwiejsza, jak jestem pijana - oznajmiła mu, a przynajmniej tak jej się wydawało... wróciła do kuchni w tej sukience i okręciła sie dookoła własnej osi. - i jak, może być? - zapytała, szukając w myślach jakichś butów ze swojej pokaźnej kolekcji
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:52

- naprawdę tak uważasz? - roześmial się na to, co powiedziała o tym, że nie była łatwiejsza, bo jego zdaniem była mega łatwa i ogólnie zawsze mu było łatwo dostać od niej to, czego chciał, tylko teraz mu nie chciała dać. ale te twoje postaci cnotliwe ostatnimi czasy się zrobiły, a moje to takie nimfomany jak ja xd. żarcik! - boże, nie pytaj mnie o kwestie ubraniowe, we wszystkim ci ładnie.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:54

jasne, żarcik xddddd sama mi kazałaś, żeby sarah była cnotliwa. za to sophie nie jest xdd
- o boże, marudzisz - mruknęła i rozwiązała sukienkę, przez co trochę z niej opadła, ale miała na sobie bieliznę, więc spoko. wróciła do swojego pokoju i przebrała się z powrotem w normalne ciuchy, a potem zaczęła układać nowo kupione rzeczy w szafie, nucąc coś pod nosem.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 14:59

skończył jedzenie. zostawił swój talerz na stole, bo nie lubił po sobie sprzątać, dopił herbatę do końca i poszedł do łazienki, żeby umyć zęby i ogolić się, więc fajnie, ubrał się jakoś miło i popryskał perfumami, był właśnie wzorem świeżości.i tak właśnie wyglądając jak ktoś, kto się nadaje na szablon faceta, przyszedł do niej do sypialni swojej, bo tam miała rpzecież szafę i usiadł na łóżku.
- być może marudzę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 15:02

- nie być może, tylko na pewno - powiedziała i poskładała teraz wszystkie kolorowe torby z logo różnych firm i wcisnęła je gdzieś między szafę a ścianę. usiadła obok niego i pochyliła się w jego stronę, żeby zaciągnąć się jego perfumami, pewnie miał jakieś nowe. - ładnie pachniesz - zauważyła i odsunęła się zaraz, żeby znów jej nie zarzucił, że go kusiła, czy coś.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 15:09

- prawda, że tak? te perfumy podobają się zawze wszystkim moim koleżankom - powiedział, bo też bardzo chciał, żeby była o niego zazdrosna, lubił to uczucie, a poza tym chciał się trochę zemścić za to, jak z nim postępowała, chociaż w suie nie powinien był. teraz, kiedy była tak niedostępna, w sumie odgrywała się i teraz powinni być kwita.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 15:12

- aha - powiedziała tonem, który miał zasugerować, że nie była zazdrosna, choć w środku aż się w niej zagotowało. - hm, to... chyba fajnie - dodała jeszcze po chwili, wyciągając nogi przed siebie. w sumie obecność aarona napawała ją nieodpartą chęcią na seks, dlatego miała nadzieję, że dziś wieczorem spotka jakiegoś fajnego chłopca, chociaż z drugiej strony, nie popierała takiego przygodnego seksu.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 15:15

- tak, też tak sądzę. jezu, nie musisz się bać ciągle, że cię zgwałcę - dodał i położył dłoń nma jej ramieniu, które głaskał miło kciukiem tak, uśmiechając się do niej uspokojająco. nie wiedział, ż to on raczej powinien był się bać tego, że w pewnym momencie puszczą w nie hamulce czy coś i to ona się na niego rzuci.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 15:18

- nie boję się - powiedziała. - po prostu, hm... sama nie wiem. chyba trochę niezręcznie się z tym wszystkim czuję - przyznała, bo w sumie dużo razem przeszli i dziwnie jej tak było teraz traktować go jako przyjaciela, u którego tymczasowo mieszkała, a potem wrócić do jersey, znaczy do princeton, ale pewnie wynajmie jakieś mieszkanko w jersey.
Powrót do góry Go down
ruby
dżony brawo
ruby

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime27.07.10 15:27

- no dobraaa - powiedział i poklepał ją tak pokrzepiająco po łopatce, a potem wycofał rękę, by przeczesać swoje włosy palcami obu dłoni, bo za bardzo mu opadały na czoło i w ogóle! - więc teraz bedziesz się chciała wyprowadzać czy co?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

aaron - Page 2 _
PisanieTemat: Re: aaron   aaron - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

aaron

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-