Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Naval Museum

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

Liczba postów : 466

Naval Museum - Page 2 _
PisanieTemat: Naval Museum   Naval Museum - Page 2 Icon_minitime08.06.10 20:41

First topic message reminder :

Naval Museum - Page 2 Royal-naval-museum
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Liczba postów : 433

Naval Museum - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Naval Museum   Naval Museum - Page 2 Icon_minitime19.06.10 18:10

-okej to napisze ci sms'em. - powiedziala i wyszczerzyla sie, to bedzie pretekst do tego zeby napisala ! - musze ci zadac bardzo wazne pytanie dla mnie....- zaczela i zaczela sie smiac. bo to bylo glupie pytanie. - co myslisz o trojkatach ? takich wiesz w lozku ! - powiedziala i usmiechnela sie lobuzersko, pewnie wezmie ja za jakas niewyzyta i zboczona ;/
Powrót do góry Go down
casper
ugabuga
casper

Liczba postów : 236

Naval Museum - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Naval Museum   Naval Museum - Page 2 Icon_minitime19.06.10 18:19

Podał jej swój numer telefonu, bo przecież nie wyśle mu tej wiadomości gołębiem, wiadomo.
- Nie mam nic przeciwko? - odparł jej pytaniem na pytanie, chociaż tak się nie robi i mamusia mu to zawsze mówiła, ale Casper rzadko słuchał mamy, unosząc w górę lewą brew, rozbawiony tym pytaniem. Nie wziął jej za niewyżytą, zboczoną, albo co gorsza z jakimś ubytkiem na umyśle xd po prostu stwierdził, że jest zabawna i może przez myśl mu przemknęło, że jest łatwa. ;c
/ a, zw, takie dłuższe ;x
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Naval Museum - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Naval Museum   Naval Museum - Page 2 Icon_minitime19.06.10 18:28

uniosla brew. - ale chcialbys gdybys mial okazje wziac udzial w tym ? - zapytala, udajac obojetną bo pomyslala ze ja wlasnie wezmie za dziwną i wogole. pewnie jeszcze najchetniej zapytala by go czy jej da zdjecie i ile ma cm, ale nie zapyta, chyba ze byla by pijana. co sie ostatnio rzadko zdarza ! pewnie stosuje program 12 krokow.... - zreszta no niewazne, tak tylko pytam....nie to zeby cos..............
/okejokej tylko ja za pol godziny spadam !
Powrót do góry Go down
casper
ugabuga
casper

Liczba postów : 236

Naval Museum - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Naval Museum   Naval Museum - Page 2 Icon_minitime19.06.10 18:46

Pewnie zanim powiedziała, że nie ważne, to powiedział, że gdyby miał okazję, to wziął by w tym udział, uśmiechając się szelmowsko i właściwie to, o której jest ta impreza?
Powrót do góry Go down
lawrie
ciasteczkowy potwór
lawrie

Naval Museum - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Naval Museum   Naval Museum - Page 2 Icon_minitime19.06.10 18:49

okej, o 20 !! wiec poszla.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Naval Museum - Page 2 _
PisanieTemat: Re: Naval Museum   Naval Museum - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Naval Museum

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Kultura-