Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

karmelowe

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

Liczba postów : 466

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime10.06.10 20:01

First topic message reminder :

karmelowe - Page 2 Tumblr_l1wvl8VGNa1qzb5wzo1_500_large
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 21:22

na szczęście amelka zaopatrzyła ich w jakiś spory zapas, więc nie miały się czym chwilowo martwić. pokręciła przecząco głową. - nie będzie. jest zachwycony tą... nawet nie wiem jak ma na imię. ale powiedział mi, że mu na niej zależy - kiedy to mówiła, to znowu chciało jej się płakać, ale się powstrzymała. spojrzała z obrzydzeniem na chipsy, bo miała zaburzenia łaknienia, o których nikomu nigdy nie powiedziała. - no ale nieważne. nie mogę mu zabronić, prawda?
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 21:25

- właśnie nie zabraniaj mu, jej, wszystkim, będzie dobrze do cholery, tak? będzie wszystko cholernie dobrze. a ja mam dość pieprzonego zakochania się w jakimś totalnym lucasie - wymamrotała i zaczęła płakać bo tak jej się zebrało na płacz.- chodź sobie popłaczemy i pokrzyczymy może nam przejdzie - wymamrotała i tylko pociągnęła nosem, zaraz napiła się!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 21:28

- nie. nie płacz, bo ja też się rozpłaczę, a jak się rozpłaczę, to będzie jeszcze gorzej... - dokończyła to, co miała w szklaneczce i odgarnęła włosy. - ale skoro mu nie zabronię, to nie będzie dobrze. kurwa. a jeśli zabronię, to i tak mnie nie posłucha, bo z jakiej racji? boże, jakie to wszystko jest pojebane. czasem żałuję, że uciekłam do tej pieprzonej francji...
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 21:33

- a ja żałuje że spotkałam lucasa i że sie w nim zakochałam, proste! jak byśmy nie negowały tego że oni są, pewnie by to nie świadczyło o tym że obie jesteśmy w nich zakochane. ja pierdole, amelku. a bardzo go kochasz? powiedz mi jak bardzo bardzo go kochasz, bardzo bardzo chętnie cię wysłucham - pokiwała głowa i napiła się wódki. zaraz rozejrzała się dookoła i przygryzła wargi.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 21:36

- nie wiem, czy bardzo. ogólnie to dawno się nie widzieliśmy i spotkaliśmy się chyba w sobotę, czy w niedzielę? a może to był piątek... nie pamiętam. nieważne. w każdym razie, wtedy uświadomiłam sobie, jak cholernie mi go brakowało i w ogóle... i wtedy mówił, że nie jest gotowy na żadne związki, a teraz nagle ugania się za jakąś zdzirą, boże - mruknęła i przeklęła pod nosem, kiedy zdała sobie sprawę z tego, że napisała thierry'emu, że na niego leci xd
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 21:43

- cholera jasna, napisałam że tęsknię za lucasem, o kurwa kurwa kurwa - wymamrotała i spojrzała sie na nią - i co teraz jezu, w ogóle dlaczego my piszemy jakieś głupie smsy do swoich ukochanych i to kompletnie pijane, co? jesteśmy złe, chodź wywalimy te telefony albo się utopmy - wymamrotała i spojrzała się na wyświetlacz, pewnie wyjebie jej zaraz ktoś za to wszystko albo miała nadzieję że pomyliła numery
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 21:46

- nie! - przycisnęła telefon do piersi. - trudno, najwyżej wszystkiego się dowiedzą. może tak będzie prościej. a ja wrócę do new jersey, pogodzę się z rodzicami i będę miała nadzieję, że pozwolą mi u siebie mieszkać - westchnęła, zastanawiając się, czy rodzice by ją przyjęli, skoro nie odzywała się do nich od ponad roku, gdzieś mniej więcej.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 22:01

- a ja nie mam nawet gdzie uciec, wiesz? jestem niestety stąd, panienka z st tropez poderwała jakiegoś chłopczyka. ej tobie też kazał się odwalić czy nie? bo mi na przykład chyba lucas już nie lubi. albo mi się tak właściwie zdaje - wzruszyła ramionami i napiła się wódki, pewnie zaraz się totalnie spije i nie będzie pamiętała rozmowy z amelią, będzie pamiętała już od połowy przynajmniej i nic więcej xd
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 22:03

- nie kazał - mruknęła zaspanym głosem. - nie rozmawiaj z nim już, co? - westchnęła i zabrała jej telefon, po czym położyła go na stole. swój też odłożyła, bo bała się, że w końcu napisze coś głupiego. poza tym matthieu jej od dawna nie odpisywał i pomyślała, że pewnie pieprzy się z tą dziewczyną.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 22:05

- jezu, zabrałaś mi telefooon, oddaj - wymamrotała jak mała dziewczynka i spojrzała się na nią. zaraz oblizała wargi i zaciągnęła się papierosem, pewnie kiedyś po pijaku podpali dom - zgłodniałam, a te chipsy mnie chyba nie zadowalają. mam ochotę na pizzę, zamówmy jakąś pizze, co o tym sądzisz - wymamrotała spokojnie i o mało co się nie wywaliła sięgając po swój telefon
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 22:07

- nie jem pizzy, muszę schudnąć. ale jak chcesz, to jedz - powiedziała i niech zamówią, to zrobię z niej bulimiczkę, eheheheh. spojrzała z przerażeniem na wyświetlacz telefonu. - o matko. myślisz, że thierry i matthieu uwierzą, jeśli powiem, że po pijaku piszę tylko nieprawdę? - zapytała? a ja zw
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 22:12

- eee no może i tak, z resztą ja mam problem z lucasem który nadal mnie nienawidzi i chce żebym zniknęła z tego świata. pieprzę, nie wiem już w ogóle czego chcę a czego nie chcę, czy się zakochalam czy się mam odkochac i co mu chodzi po głowie. jak każe mi spadac, zostanę zakonnicą albo będę się szkoliła u ridleya i będę pocieszycielką ludzi w kawiarniach i takich tam głupotkach - wzruszyła ramionami
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 22:23

- ale przecież chyba nie powiedział ci wprost, co? spokojnie, nie jest tak źle. matthieu kocha mnie jak siostrę - mruknęła i zamówiła dwie duże pizze, była głodna, to nic, że potem spędzi resztę wieczoru na rozmowach z klozetem. - to oni są beznadziejni, nie my. zapamiętaj - powiedziała. - i to oni są wszystkiemu winni - zerknęła na telefon.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime15.06.10 22:25

pogadały i poszły spać bo ja idę </3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 19:47

przyszedł, nie bardzo wiedząc, co miał jej powiedzieć. miał w głowie mętlik, zwłaszcza po tym, co mu wczoraj pisała, bo to zburzyło jego plan nieodzywania się do niej :c zapukał.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 19:50

miała dzisiaj wielkiego kaca, poszła więc otworzyć jakoś tak niechętnie, bo jak przejrzała swoje wysłane wiadomości z wczoraj, była w czarnej dupie. przyjrzała się sobie i związała włosy. otworzyła drzwi - wejdź - powiedziała tylko i spojrzała się na niego
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 19:55

wszedł więc, zastanawiając się dopiero teraz nad tym, że mógł jej kupić jakieś kwiatki... pewnie chciał ją przeprosić. - cześć - powiedział, chociaż już się witali. pocałował ją w policzek. - wow, wyglądasz na chorą. wszystko w porządku? - zapytał, przyglądając jej się uważnie i mając nadzieję, że nie wyglądała tak marnie przez niego.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 19:58

- yyy mam kaca - powiedziała spokojnie i z uśmiechem, ale zaraz spochmurniała. rozejrzała się dookoła - chcesz może trochę wody? albo kawy, cokolwiek do picia? - zapytała się go i oblizała usta. uśmiechnęła się do siebie i pociągnęła nosem. zaraz cofnęła się trochę i oparła się o ścianę. zaraz spojrzała się na niego i pociągnęła znowu nosem - wejdź dalej, rozgość się - zaproponowała.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 20:04

- nie, nie chcę, piłem herbatę przed wyjściem - powiedział i wszedł pewnie do salonu, gdzie usiadł na kanapie i znowuż przyjrzał jej się uważnie. no tak, o kacu nie pomyślał i obstawiał jakieś przeziębienie. miał nadzieję, że nie popadła teraz przez niego w jakiś alkoholizm, czy coś takiego. - hm, więc... myślałem trochę o tym, co wczoraj pisałaś, carmelle, ale właściwie to chyba nie wiem, co powinienem o tym myśleć - rzekł bez ładu i składu.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 20:06

- huh no nie wiem, ale to wszystko jest prawda - powiedziała i skrzyżowała ręce na swoich piersiach i przyglądała się mu - wszystko jest prawdą, że ja sama za tobą tęsknię i to nawet bardzo, ale... ale właściwie nie ma żadnych ale - powiedziała i spojrzała się na swoje nogi, zaraz pociągnęła nosem i zaciągnęła się papierosem, pewnie teraz nimi smakowala i to całkiem seksowne. przygryzła wargę i rozpuścila włosy żeby teraz zakryć swoją twarz trochę czerwoną.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 20:12

przygryzł wargi. nie wiedział, co ma jej teraz powiedzieć. w dalszym ciągu nie był gotów na nic poważniejszego, nie zmienił zdania co do tego i nie chciał jej też zranić, więc był trochę między młotem, a kowadłem; albo wbrew sobie, albo zranić carmelle, ciężki wybór. - nie wiem, co mam ci teraz powiedzieć, melle, naprawdę. chyba nie zmieniłem raczej zdania od naszej ostatniej rozmowy - zapalił też, bo się trochę denerwował.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 20:16

- aha, no to skoro nie zmieniłeś zdania więc po co ta rozmowa? kazałam chyba ci przyjść jak zmienisz zdanie, z tego co oczywiście pamiętam - powiedziała i pokiwała głową. zaraz zaciągnęła się papierosem i przyjrzała się mu - przyjaźnić mamy się czy coś takiego teraz, tak? bo przecież skoro tak nie jesteś przekonany do związków, to mamy się w zamian przyjaźnić i ciągle sypiać ze sobą a ja będę cierpiała? coś chyba nie tak, nie sądzisz? - zapytała się go.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 20:20

- nie, możemy się po prostu tylko przyjaźnić. bez seksu i innych takich - wzruszył ramionami. - i czuję się przez ciebie szantażowany, serio. jeśli nie chcę z tobą być, to mam spierdalać, tak? fajnie - prychnął, bo zrobiło mu się chyba nawet odrobinkę przykro w związku z tym, jednak nie chciał dać tego po sobie raczej poznać. zaciągnął się mocno papierosem.
Powrót do góry Go down
carmelle
ten wyżej to głupek
carmelle

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 20:23

- mam się przyjaźnić z facetem którego kocham od dwóch lat? czekaj, ale czegoś tutaj nie rozumiem. mam cierpieć a ty masz mieć mnie za zwykłą przyjaciółkę i nic więcej, mam patrzeć jak spotykasz się z innymi i doradzać ci w sprawach jakiś dziewczyn? - zapytała się go, pewnie łza jej jedna poleciała na policzku i tylko szybko ją wytarła udając że wszystko jest z nią w porządku. zgasiła papierosa i pociągnęła nosem. zaraz spojrzała się na niego i na swoje okna.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime16.06.10 20:31

- nie chodzi mi o to, żebyś mi doradzała, bo nie masz w czym, nie mam zamiaru się z nikim wiązać, to nie tak, że nie chcę być tylko z tobą - zgasił też papierosa, rozgniatając go z furią xd - nie wiem, czego ode mnie oczekujesz. nie zmienię zdania, a przynajmniej nie prędko, więc skoro nie chcesz mnie więcej widzieć i tak dalej, to nie pisz do mnie już, po prostu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

karmelowe - Page 2 _
PisanieTemat: Re: karmelowe   karmelowe - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

karmelowe

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Saint Tropez :: Miasto :: Tu mieszkam-