Autor | Wiadomość |
---|
holly krulowa elrzbieta
Liczba postów : 370 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 33
| Temat: Re: holly 10.06.10 21:32 | |
| - cieszę się - powiedziała, sięgając z podłogi swoje rzeczy, ale jednak nie chciało jej się zakładać tego wszystkiego, więc narzuciła na siebie tylko jakiś ładny szlafroczek i zawiązała supełki. - może powinnam zostać twoim prywatnym psychoanalitykiem, czy coś w tym rodzaju - zaśmiała się, chociaż to zabrzmiało, jakby oczekiwała od niego jakichś zobowiązań, ale nie oczekiwała i miała nadzieję, że tak tego nie zrozumiał. - zostaniesz na noc? |
|
| |
jeremiah kuternoga
Liczba postów : 101 Reputation : 0 Join date : 10/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: holly 10.06.10 21:39 | |
| przez chwilę kompletnie nie wiedział, co ma robić, bo cóż, dawno nie usłyszał takiej propozycji. najczęściej dziewczyny same rozumiały, że mają wyjść zaraz po wyjściu z jego łóżka albo nie zadawać takich pytań. zlustrował postać holly, jeszcze chwilę się nad tym zastanawiając z niepewnym wyrazem twarzy. - w sumie, nic nie stoi na przeszkodzie. - zgodził się, o dziwo. I uśmiechnął, całkiem zadowolony ze swojej decyzji. w sumie robiło się dosyć poważnie, ale przecież mógł chociaż raz nie uciekać od zobowiązań i nie zachowywać jak ostatni cham wychodząc z mieszkania dziewczyny bez zwykłego 'dziękuję'. |
|
| |
holly krulowa elrzbieta
| Temat: Re: holly 10.06.10 21:44 | |
| w sumie ona nie traktowała tego, że zostanie na noc, jako jakichś zobowiązań, najczęściej pozwalała zostawać chłopakom, jeśli już przebywali u niej. - okej - powiedziała tylko. - jesteś głodny? - zapytała, bo była nawet gotowa zrobić mu kolację. ogólnie to strasznie go polubiła, mimo tak krótkiej znajomości, ale to nic. pewnie dlatego bała się, że wraz z końcem dzisiejszego wieczoru skończy się ich znajomość, ale jednak nie chciała podejmować takich tematów. |
|
| |
holly krulowa elrzbieta
| Temat: Re: holly 10.06.10 21:52 | |
| |
|
| |
holly krulowa elrzbieta
| Temat: Re: holly 10.07.10 22:46 | |
| przybyli więc wraz z lambertem do jej mieszkanka, które nawet nie było dzisiaj zbytnio zabałaganione, pewnie niedawno robiła porządki. - rozgość się. jesteś już zmęczony? zaraz ci pościelę na kanapie, czy coś - zaproponowała. - chcesz coś do picia? - zapytała, czyli sto pytań na minutę tajm. zdjęła buty i jakąś bluzę i przeszła wgłąb mieszkania, zapalając po drodze wszystkie światła, bo bała się dziewczynki z egzorcysty. |
|
| |
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: holly 10.07.10 22:50 | |
| -musze spac na kanapie? holly... przeciez wiesz, ze ja ci nic nie zrobie.. - westchnal ze zbolala mina sciagajac buty przy czym sie prawie wywalil i musial sie oprzec o sciane. bo poziom wydawal mu sie taki jakis mniej poziomy. - to znaczy wiesz... oczywiscie.. moge spac na tej kanapie.. ale mam problemy z kregoslupem i za kazdym razem jak spie na czyms innym niz lozko to umieram. i nic nie chce... |
|
| |
holly krulowa elrzbieta
| Temat: Re: holly 10.07.10 22:54 | |
| spojrzała na niego z wyraźnym zatroskaniem, bo chyba uwierzyła w tą historyjkę z chorym kręgosłupem i tylko pokiwała głową. - no dobrze, więc możesz spać ze mną, bo potem jeszcze mnie pozwiesz, albo nie wiadomo co... - powiedziała i przyniosła im coś zimnego do picia. - tylko nie wierzgaj, nie zabieraj mi kołdry i nie zrzuć mnie z łóżka, bo zadźgam cię poduszką - zastrzegła, zastanawiając się, czy to faktycznie taki dobry pomysł, spanie w jednym łóżku z pijanym lambertem ;/ |
|
| |
lambert ssij pęto przyjacielu
Liczba postów : 690 Reputation : 6 Join date : 08/06/2010 Age : 34
| Temat: Re: holly 10.07.10 23:00 | |
| powiedzial jej, ze sie nie da nikogo zadzgac poduszka i poszedl spac pewnnie sie wczesnniej rozebral bo ja lece..... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: holly | |
| |
|
| |
|