Saint Tropez
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

welcome to saint tropez biatch

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

vianne

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime09.06.10 20:48

First topic message reminder :

miły kącik z artystycznym nieładem
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime25.06.10 22:43

- okej - pokiwał głową. przecież nie muszą, chociaż nie, przydałoby się jakoś skonsumować ich związek. uśmiechnął się do siebie i pocałował ją w czoło - wiesz co, mam ochotę z tobą trochę poleżeć na łóżku co ty na to - pocałował ją jeszcze raz i jeszcze raz. ale dzisiaj już się ze sobą nie prześpią, najwyżej pojutrze. czy kiedyśtam. w wolnym terminie xd okej, nieważne. spojrzał się na nią - jak się namyślisz daj mi znać - powiedział
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime25.06.10 22:49

okej, ale dzisiaj poszli spać, bo mi wena trochę siada w sumie już chyba
dobranoc ;***
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:39

przyszedł do niej w dobrym humorze i zapukał
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:41

vianne też miała całkiem dobry humor, choć właściwie czuła się nieco niepewnie, bo nie wiedziała, co go nagle napadło z tym wspólnym mieszkaniem. zaczęła się już pakować wcześniej, więc kiedy usłyszała pukanie do drzwi, to tylko dokończyła składać jakąś bluzkę, włożyła ją do walizki i przeszła otworzyć drzwi. - cześć - powiedziała z uśmiechem, bo mimowolnie uśmiechała się na jego widok. złapała go za rękę, wciągnęła do środka i pocałowała na dzień dobry.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:43

- no cześć młoda - powiedział z uśmiechem i pocałował ją jeszcze raz i potem poszedł do jej sypialni - mam nadzieję że wszystko wzięlaś bo i tak tutaj już możesz nie wrócić jak dla mnie - powiedział z uśmiechem znowu i rozejrzał się dookoła - no to powiedz mi, w czym ci mam pomóc kochanie? - zapytał się jej, mimo wszystko był miły dla niej. okej, matt jest taki słodki w sumie, więc dla niej też był miły
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:47

- sugerujesz, że mam z tobą mieszkać do końca życia? - zapytała. - no nie wiem, czy będziesz miał do mnie tyle cierpliwości - powiedziała, bo pewnie stawiała bardziej na to, że będzie się od niego wyprowadzała milion razy. chyba nieszczególnie wierzyła w tą przemianę johnny'ego rodem z opowieści wigilijnej xd - jeszcze nie wzięłam wszystkiego, najważniejsze będą moje klamoty do malowania i rysowania, ale myślę, że nie uda nam się zabrać tego wszystkiego naraz, więc może na razie wezmę tylko to, co będzie mi najpotrzebniejsze, okej? - poradziła się go, zamykając jedną z walizek.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:50

no co, może do niego przyszły takie duchy i wszytko mu pokazały, skąd wiesz... a może to po prostu przypadek że taki jest xd a moze faktycznie się zmienił, co... nie wierzysz w dżonego xd uśmiechnął się do siebie i spojrzał się na nią - no mam nadzieję że wszystko będzie okej... ale dlaczego, nie wierzysz że będziemy tak razem się starzeć i w ogóle - mówił roześmiany, bo szczerze ale sobie nie wyobrażał życia do końca z nią i tylko z nią. zakochany był, fakt faktem, ale dalej jakoś nic.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:54

w sumie vianne też była w nim zakochana, choć uznała, że jeszcze go nie kocha, to skomplikowane trochę właściwie. - jak będę stara, to będę miała zmarszczki i będę dla ciebie nieatrakcyjna... - stwierdziła, podchodząc do niego i zarzucając mu ręce na szyję. - ale brzmi całkiem fajnie, wiesz - uśmiechnęła się i pocałowała go w sam środek ust. - przynajmniej teraz będę cię widywała codziennie - pokiwała głową i całkiem podobała jej się taka opcja, bo nie lubiła, jak widywali się raz na długi okres czasu, mimo wszystko zawsze za nim bardzo tęskniła :c
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:56

- ale teraz pomyśl, będziemy widywać się rano, wieczorem, popołudniami, wszystko na raz. będziesz mnie miała każdego dnia aż kiedyś ci się znudzę i rzucisz mnie dla jakiegoś przystojnego dziadka z siwymi włosami żeby było ci wygodniej - roześmiał się i pocałował ją też, zaraz obejmując ją w talii i przyciągając ją bardziej do siebie - a i przynajmniej nie będziemy za sobą bardzo bardzo tęsknić - powiedział jakże mądrze
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 17:59

- no co ty. nigdy nikogo pierwsza nie rzucałam - przyznała i miała nadzieję, że nie weźmie jej teraz za jakąś ostatnią sierotkę, ale zawsze to ją wykorzystywano i rzucano, a ona potem zawsze i tak ufała kolejny raz. - i wolę ciebie od wszystkich siwych dziadków na świecie - powiedziała. - w takim razie na dzisiaj jestem chyba już spakowana - wymruczała prosto w jego usta, w które zaraz znów go pocałowała.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime29.06.10 18:01

woli jego niż wszystkich dziadków, dzięki co za tekst xddd
- w takim razie chodźmy - powiedział i zacznę ;p
Powrót do góry Go down
Sponsored content

vianne - Page 3 _
PisanieTemat: Re: vianne   vianne - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down